Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζουμέρκα: Σπαρακτικό το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Ερμή

Τζουμέρκα: Σπαρακτικό το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Ερμή

Ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος κατέβηκε μια χαράδρα 300 μέτρων για να βρει τον γιό του, όταν εκείνος γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό κατά τη διάρκεια ορειβατικού σκι, την Κυριακή το μεσημέρι στα Τζουμέρκα

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του σκιέρ που άφησε την τελευταία του πνοή στα Τζουμέρκα, περιγράφοντας την αγωνιώδη προσπάθειά του για 5 ώρες να κρατήσει το παιδί του στη ζωή καθώς ο ίδιος ήταν που τον εντόπισε στην χαράδρα.

Αποχαιρετώντας τον γιο του, ο πατέρας του ορειβάτη που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα, περιγράφει τις τελευταίες τραγικές ώρες που προσπάθησε ο ίδιος να σώσει τον μόλις 21 ετών Ερμή.

Ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος κατέβηκε μια χαράδρα 300 μέτρων για να βρει τον γιό του, όταν εκείνος γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό κατά τη διάρκεια ορειβατικού σκι, την Κυριακή το μεσημέρι στα Τζουμέρκα.

«”Μπαμπάκα μου” μου φώναξε και πήγε να σηκωθεί όταν έφτασα κοντά του, στις 13:40 μετά από μισή ώρα από την στιγμή που έπεσε, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί όρθιος. ‘Μην κουνιέσαι αγόρι μου θα πάνε όλα καλά’ του είπα. Τον φρόντιζα προσπαθώντας να σταματήσω την αιμορραγία και να τον ζεστάνω και εκλιπαρούσα στο τηλέφωνο μιλώντας με τον αστυνόμο να έρθει άμεσα ελικόπτερο γιατί ήταν πολυτραυματίας και χρειαζόταν άμεσα διασωλήνωση» έγραψε.

Ο Γιάννης Θεοχαρόπουλος έβλεπε το παιδί του αβοήθητο να ξεψυχάει στην αγκαλιά του καθώς οι ώρες περνούσαν.

«Μετά από 3 ώρες άρχισε το αγόρι μου να μην έχει αναπνοή και σφυγμό και του κάναμε με 6 φίλους που είχα κοντά μου ασταμάτητα τεχνητή αναπνοή για ακόμα 1,5 ώρα μέχρι που τον σήκωσε το βίτσι του ελικοπτέρου στις 17:45 λίγο πριν νυχτώσει. Δεν άντεξε τόσες ώρες το παιδί μου. Έχω βοηθήσει τόσο κόσμο και τώρα δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας γιατί δεν υπάρχει βοήθεια από το κράτος όταν την χρειαστείτε» ανέφερε.

Η οικογένεια του Ερμή καταγγέλλει ότι τα διασωστικά μέσα καθυστέρησαν αρκετές ώρες να έρθουν. Σε ανάρτησή της η νονά του, η γνωστή τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά, του συγκροτήματος «Μπλε», αναφέρει ότι ο βαφτισιμιός της, μπορεί και ζούσε αν δεν είχαν καθυστερήσει τα διασωστικά μέσα, ενώ το πρώτο διασωστικό ελικόπτερο δε διέθετε το ειδικό συρματόσχοινο για να κατεβάσουν το φορείο προς τον τραυματία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024