
Δολοφονία Άλκη: Δεύτερο βίντεο «κλειδί» έχουν στα χέρια τους οι Αρχές
Τι δείχνει το νέο αυτό βίντεο...
Ένα δεύτερο βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το συγκεκριμένο βίντεο είναι αυτό που βοήθησε τις αστυνομικές Αρχές να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, που εξαπέλυσαν την άγρια επίθεση σε βάρος των νεαρών, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Τρίτης.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο βίντεο καταγράφεται πιο καθαρά η δολοφονική επίθεση κατά του άτυχου 19χρονου και της παρέας του. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί είναι ιδιαίτερα σκληρές.
Δείτε το ρεπορτάζ
Το πρώτο βίντεο – ντοκουμέντο
Στο πρώτο βίντεο, που έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας, καταγράφονται τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ. Ένας δράστης διακρίνεται στα σκαλιά μίας πολυκατοικίας.
Το χέρι του κατεβαίνει με ορμή, μοιάζει να δίνει το χτύπημα στον άτυχο 19χρονο που είναι πεσμένος. Κάποιοι άλλοι τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα, αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης.
- Διαβάστε επίσης: «Πήγαινε στον Άλκη, δεν μπόρεσα να τον σώσω» – Οι δραματικές στιγμές μετά τη δολοφονία του 19χρονου
Λίγο πριν, ο 19χρονος Άλκης μαζί με φίλους του είχαν φύγει από μία καφετέρια της περιοχής, κοντά στο γήπεδο του Άρη. Τους πλησίασε μία ομάδα ατόμων, τους ρώτησε τι ομάδα είναι και στη συνέχεια εξαπέλυσαν την επίθεση. Δύο από την παρέα του Άλκη πρόλαβαν και έφυγαν.
Δυστυχώς, ο 19χρονος δέχτηκε χτύπημα στο πόδι από μαχαίρι με κυρτή λάμα που μοιάζει με δρεπάνι, με αποτέλεσμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία. Οι άλλοι δύο νέοι τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να να νοσηλευτούν.
- Στο αυτόφωρο η μητέρα του 3χρονου κοριτσιού που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Προθεσμία για να απολογηθεί ο πατέρας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυνική ομολογία ενοχής για τις υποκλοπές η διάταξη για την ΕΥΠ
- Δεν το πίστευε ο Μπλόσομγκεϊμ: «Δεν είναι ο Άλεκ Πίτερς ο MVP;»
- Έμπολα: Δύο ακόμη κρούσματα επιβεβαιώθηκαν σε δομή υγείας στην Ουγκάντα
- Γαλλία: 12χρονος εντοπίστηκε νεκρός κοντά σε ποταμό – Συνελήφθη ένας 16χρονος
- Κοινό αίτημα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ για κλήση της διοίκησης του Υπερταμείου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων
