Σμαράγδα Καρύδη: Στην αγκαλιά της Τζένης Καρέζη το 1972 στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση
Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν σταρ από κούνια!
Η Σμαράγδα Καρύδη, λόγω της δουλειάς των γονιών της, βρισκόταν συνεχώς στα πλατό και στα γυρίσματα ταινιών, από πολύ μικρή ηλικία. H πρώτη εμφάνιση της στον ελληνικό κινηματογράφο ήταν σε ηλικία μόλις 3 ετών.
Στην γνωστή δραματική ταινία «Ερωτική Συμφωνία» σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου και σενάριο Τζένης Καρέζη και με πρωταγωνιστές τους ίδιους.
Ο πατέρας της Σμαράγδας, Ντίνος Καρύδης, έπαιζε στην ταινία που προβλήθηκε το 1972 και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Όταν η παραγωγή χρειάστηκε ένα παιδάκι, εκείνος έβαλε να παίξει η μικρή τότε Σμαράγδα Καρύδη.
O Ντίνος Καρύδης έκανε την αποκάλυψη στο προφίλ του στο Instagram, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη να βρίσκεται στην αγκαλιά της Τζένης Καρέζη.
«Σε αυτή την ταινία κάνει το ντεμπούτο της σε ηλικία τριών μόλις ετών η Σμαράγδα Καρύδη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Δείτε την φωτογραφία
- Καμία… κουβέντα με Παναθηναϊκό η Ρεάλ για τον Καμπάτσο – «Μένει στη Μαδρίτη»
- Στην παγωμένη Εδέμ της Celia Kritharioti η αθωότητα κι ο πειρασμός συνυπάρχουν
- Άντι Μπέρναμ: Και επισήμως ηγέτης των Εργατικών – «Είμαι έτοιμος»
- Η συγκινητική ανάρτηση του Ντι Μαρία για την Αργεντινή: «Μια γενιά που κατάλαβε τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα»
- Εκτός διεκδίκησης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Καλοκαιρινές περιπέτειες στην Ευρώπη: Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για θαλάσσια σπορ – Τα ελληνικά «εξτρίμ» νησιά


