Σμαράγδα Καρύδη: Στην αγκαλιά της Τζένης Καρέζη το 1972 στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση
Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν σταρ από κούνια!
Η Σμαράγδα Καρύδη, λόγω της δουλειάς των γονιών της, βρισκόταν συνεχώς στα πλατό και στα γυρίσματα ταινιών, από πολύ μικρή ηλικία. H πρώτη εμφάνιση της στον ελληνικό κινηματογράφο ήταν σε ηλικία μόλις 3 ετών.
Στην γνωστή δραματική ταινία “Ερωτική Συμφωνία” σε σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου και σενάριο Τζένης Καρέζη και με πρωταγωνιστές τους ίδιους.
Ο πατέρας της Σμαράγδας, Ντίνος Καρύδης, έπαιζε στην ταινία που προβλήθηκε το 1972 και σημείωσε τεράστια επιτυχία. Όταν η παραγωγή χρειάστηκε ένα παιδάκι, εκείνος έβαλε να παίξει η μικρή τότε Σμαράγδα Καρύδη.
O Ντίνος Καρύδης έκανε την αποκάλυψη στο προφίλ του στο Instagram, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη να βρίσκεται στην αγκαλιά της Τζένης Καρέζη.
«Σε αυτή την ταινία κάνει το ντεμπούτο της σε ηλικία τριών μόλις ετών η Σμαράγδα Καρύδη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Δείτε την φωτογραφία
- Πέραμα: Εκσκαφέας έπεσε στο πόδι 62χρονου εργάτη και τον τραυμάτισε σοβαρά
- Μητσοτάκης: Μέτρα «ασπιρίνες» για την ακρίβεια και τους δανειολήπτες – Υπεύθυνη η «παγκόσμια οικονομική κρίση» για τον πρωθυπουργό
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Χαλκίδα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 70χρονη από την κόρη της και τον σύντροφό της
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
- Τραμπ: Η εκεχειρία θα παραταθεί έως πέντε μέρες, λέει το Axios – Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Βανς τελικά έμεινε σπίτι


