Με τίποτα δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η ΑΕΚ που έχασε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με 2-1 από τον Άρη. Μία ομάδα που ξεκίνησε υποτίθεται με στόχο το πρωτάθλημα φέτος, πλέον μετρά τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς και αρχίζει να αγχώνεται ακόμη και για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Όλα αυτά, με αποκορύφωμα την κάκιστα εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, εξόργισαν τον κόσμο της ΑΕΚ που τα έβαλε για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα με όλους. Στο επίκεντρο της σφοδρής κριτικής βέβαια είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και ο Αργύρης Γιαννίκης τον οποίο μέχρι και σήμερα (θα δούμε για το μέλλον) στήριζε.

Οι φίλοι της Ένωσης ζητούν από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας να πάρει τον προπονητή και να φύγουν μαζί, με κάποια σχόλια να κάνουν λόγο για ιστορική ξεφτίλα και ομάδα που γίνεται Ιωνικός. «Μελισσανίδης ο καλύτερος πρόεδρος των άλλων» είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια για τον «Τίγρη» που τον καλούν επίσης να χτίσει το γήπεδο και να φύγει. Για τον Γιαννίκη τα σχόλια είναι του τύπου, «Από Θεσσαλονίκη φύγε απευθείας για Γερμανία», με τους οπαδούς της ΑΕΚ να έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους.