Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία COVID-19 στη Κρήτη

Οι οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία COVID-19 στη Κρήτη

Τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε το Εργαστήριο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (LAFIM) του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου για τις επιπτώσεις από την πανδημία στην επιχειρηματικότητα της Κρήτης, θα παρουσιαστούν απόψε σε ειδική εκδήλωση.

Την εκδήλωση «Υγειονομική Κρίση του COVID-19 και οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Απειλές και Προκλήσεις» οργανώνει απόψε η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, όπου θα αναλυθούν οι επιπτώσεις από την πανδημία.  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 στις 6:30 το απόγευμα και γίνεται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, τις Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Κρήτης και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.  

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας Αντώνης Παπαδεράκης. 

Θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο Πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ Νίκος Κατσαράκης, η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής Μαρία Κασσωτάκη και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ηρακλείου Μανώλης Αλιφιεράκης. 

Ο καθηγητής του ΕΛΜΕΠΑ Χρήστος Φλώρος θα παρουσιάσει την έρευνα που έκανε το Εργαστήριο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (LAFIM) του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ).

Συγκεκριμένα θα παρουσιάσει τα ενδιάμεσα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και αφορά τις  «Οικονομικές Επιπτώσεις από την Πανδημία COVID-19 στη Κρήτη». Η έρευνα στοχεύει σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης και σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας. 

Επίσης, ο Σταμάτης Βαρδαρός, Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ θα παρουσιάσει τα ευρήματα πανελλήνιας έρευνας για τις μικρές επιχειρήσεις με ειδική αναφορά και στην Κρήτη. 

Θα ακολουθήσει διάλογος με τους παριστάμενους. 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το διαδικτυακό κανάλι της Περιφέρειας Κρήτης: 

https://www.youtube.com/c/creteregion

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024