Η Αστυνομία του Μάντσεστερ το δίνει πλέον κι επίσημα: Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρίνγουντ συνελήφθη ως ύποπτος (και) για σεξουαλική επίθεση και απειλή δολοφονίας, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την Τρίτη (02/02) η Αστυνομία της ευρύτερης περιοχής του Μάντσεστερ, μετά από τα βίντεο που ανέβασε η πρώην σύντροφός του στα social media την περασμένη Κυριακή (30/01) και τις αναφορές που έκανε.
Η αστυνομία ήταν πολύ προσεκτική όλες αυτές τις ημέρες στις αναφορές και τις διατυπώσεις της. Την Κυριακή (30/01) αμέσως μετά τη σύλληψη του Γκρίνγουντ, ανέφερε ότι συνέλαβε «…έναν ύποπτο αφού ενημερωθήκαμε για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που κατήγγειλε περιστατικά σωματικής βίας».
Οι κατηγορίες εναντίον του Γκρίνγουντ -συμπεριλαμβανομένων βίντεο, φωτογραφιών και ηχητικής εγγραφής- δημοσιεύτηκαν στο Instagram την Κυριακή (30/01) κι αργότερα διαγράφηκαν.
«Οι ντετέκτιβ έλαβαν επιπλέον χρόνο για να μιλήσουν με έναν άνδρα περίπου 20 ετών, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και επίθεση σε μια γυναίκα», ανέφερε σε ανακοίνωση της Αστυνομίας συμπληρώνοντας πως «…συνεχίζει να ανακρίνεται, καθότι οι δικαστές ενέκριναν παράταση μέχρι αύριο (Τετάρτη 02/02). Μετά από τις μέχρι στιγμής έρευνες, στους λόγους της σύλληψης του συγκεκριμένου άνδρα, έχουν προστεθεί και οι απειλές για δολοφονία».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.