Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου ο Γιάννης Αναστασίου έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα.
Συγκεκριμένα εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους (είναι και με την Εθνική του), Μεντόσα ενώ στην αποστολή είναι οι νεαποκτηθέντες Λάρσον και Νταγκό.
Στα αξιοσημείωτα είναι η απουσία του Ροντρίγκες παρά την απώλεια του Μελίσσα, καθώς για δεύτερος τερματοφύλακας προτιμήθηκε ο Παρδαλός κάτι που δείχνει πως ο Αργεντινός βρίσκεται εκτός πλάνων.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών