
Λοβέρδος: Η Ελλάδα θα είναι πάντα κοντά στην ομογένειά μας στην Ουκρανία
Συνάντηση εφ' όλης της ύλης της εξωτερικής πολιτικής με το Νίκο Δένδια είχε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ Ανδ. Λοβέρδος
“Ειλικρινή και εφ’ όλης της ύλης” χαρακτήρισε ο τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.
“Με τον υπουργό Εξωτερικών είχε μία μακρά και ειλικρινή συζήτηση εφ’ όλης της ύλης: Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, Βαλκάνια, Ουκρανία, East Med.Δεν υπήρξε θέμα που να έμεινε έξω από τη συζήτησή μας”, ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.
“Επιλέγω στο μήνυμά μου να απευθυνθώ στην ομογένειά μας στην Ουκρανία και να στείλω μήνυμα ότι είμαστε κοντά τους. Η Ελλάδα θα είναι πάντα κοντά τους”, τόνισε χαρακτηριστικά.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σιδηρόδρομος: Εκτός τροχιάς οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το ETCS – 3,5 χρόνια μετά τα Τέμπη εκτός λειτουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Πέμπτο «χτύπημα» στις «άγνωστες πτυχές του Ελλάδα 2.0»
- H άγνωστη μπουτίκ του Παρισιού που ψωνίζουν Τζάρβις Κόκερ και Άλεξ Τέρνερ – Ούτε διαφημίσεις, ούτε εκπτώσεις
- Γαλλία – Ελλάδα 66-65: Ήττα σε «νεκρό» χρόνο για την Εφήβων και τρίτη θέση στο Group A
- Πλαστικές σφαίρες στη Μαγιόρκα κατά διαδηλωτών – Οκτώ τραυματίες στην κινητοποίηση κατά του υπερτουρισμού
- Προειδοποίηση για πολυανθεκτικό βακτήριο που μπορεί να μεταδίδεται από κατοικίδια

