Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Υόρκη: «Βουτιά θανάτου» για την πρώην Μις ΗΠΑ

Νέα Υόρκη: «Βουτιά θανάτου» για την πρώην Μις ΗΠΑ

Η 30χρονη βασίλισσα της ομορφιάς, δημοσιογράφος και δικηγόρος, πήδηξε στο κενό απο ένα πολυώρο κτήριο στο Μανχάταν και βύθισε στη θλίψη τους οικείους και τους συνεργάτες της.

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, η είδηση ότι η Μις Αμερική του 2019 Τσέσλι Κράιστ βρέθηκε νεκρή μετά από πτώση από πολυώροφο κτίριο στο Μανχάταν.

Όπως αναφέρει η «New York Post», λίγες ώρες πριν τη θανάσιμη πτώση της, η 30χρονη γυναίκα είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο ανέφερε «αυτή η μέρα να σου φέρει ανάπαυση και ειρήνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την είδηση για την ταυτοποίηση της Κράιστ επιβεβαίωσε και η οικογένειά της, λέγοντας –μεταξύ άλλων– πως «με μεγάλη θλίψη και απόγνωση, μοιραζόμαστε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας Τσέσλι. Το φως της ήταν εκείνο που ενέπνευσε άλλους σε όλον τον κόσμο με την ομορφιά και τη δύναμή της».

Άγνωστα τα κίνητρα

Η Κράιστ έμενε στον 9ο όροφο του ουρανοξύστη και φέρεται πως ήταν μόνη όταν πήδηξε από την πολυκατοικία. Πηγές αναφέρουν ότι τελευταία φορά την είδαν στον 29ο όροφο.

Όπως αναφέρει η «NYP», επικαλούμενη πηγές, η 30χρονη άφησε πίσω της σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να αφήσει τα πάντα στη μητέρα της, που είχε επίσης στεφθεί Μις Βόρεια Καρολίνα το 2002.

Στο σημείωμα δεν υπήρχε αναφορά στους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να αυτοκτονήσει.

«Όχι μόνο όμορφη, ήταν και έξυπνη, ήταν δικηγόρος» τόνισε πηγή από τις Αρχές για την Κράιστ. «Είχε μία ζωή που θα ζήλευαν πολλοί… είναι λυπηρό».

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε την Κράιστ η πρώην Μις Νότια Καρολίνα Μακένζι Ντιβίνα, που συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς μαζί με την εκλιπούσα, το 2019.

Σε αυτό αναφέρει ότι θα την θυμάται ως μία «εκπληκτική γυναίκα, με μεγάλη επιρροή».

«Ελπίζω να ήξερες πόσο σε αγαπούσα…Η κληρονομιά σου θα μείνει για πάντα» έγραψε, ενώ ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από διαγωνισμό ομορφιάς

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024