«Δεν ξεχνάμε τους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος στα Ίμια, Αντιπλοιάρχους (ΠΝ) Χρ. Καραθανάση, Π. Βλαχάκο και τον Σημαιοφόρο (ΠΝ) Έ. Γιαλοψό», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter για την επέτειο των Ιμίων.
«Επαγρυπνούμε για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, έχοντας ως οδηγό πάντα τo Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας», προσθέτει ο κ. Δένδιας.
Δεν ξεχνάμε τους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος στα #Ίμια, Αντιπλοιάρχους (ΠΝ) Χρ. Καραθανάση, Π. Βλαχάκο και τον Σημαιοφόρο (ΠΝ) Έ. Γιαλοψό. Επαγρυπνούμε για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, έχοντας ως οδηγό πάντα τo Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας. pic.twitter.com/KlbZAqlKRp
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας