
Ζίβκοβιτς: «Είμαστε ακόμη στο παιχνίδι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους»
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη «μάχη» του τίτλου.
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 1-1, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» παραμένουν στο παιχνίδι και θα παλέψουν μέχρι τέλους στο κυνήγι του τίτλου, παρότι είναι στο -9 από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζίβκοβιτς:
«Νομίζω ότι μας έλειψε η τύχη γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Επίσης ο τρόπος που δεχθήκαμε το γκολ, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι γιατί πρέπει να συνεχίσουμε».
Σχετικά με τη διαφορά των δύο ημιχρόνων: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολυ καλό, στο δεύτερο άλλαξαν κάτι στον χώρο της μεσαίας γραμμής και δημιουργήθηκε πρόβλημα για εμάς. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, θέλαμε να κερδίσουμε».
Αναφορικά με το αποτέλεσμα και αν επηρεάζει τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι, ποτέ δεν τα παρατάμε. Παλεύουμε μέχρι τέλους και έχουμε τη φιλοδοξία να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
- Ισπανία: Εγκαταστάσεις της NASA κοντά στη Μαδρίτη επλήγησαν από τις πυρκαγιές
- Μέση Ανατολή: Η Σαουδική Αραβία πλήττει εγκαταστάσεις των Χούθι – Σειρήνες ηχούν στο Μπαχρέιν
- Η Σαουδική Αραβία επιτέθηκε στους «Χούθι» – Την ευθύνη όμως ανέλαβε η αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Υεμένης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ


