Βατσλίκ: «Καλός ο βαθμός, κρατάμε την απόσταση»
Ο Τόμας Βατσλίκ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ αφού η διαφορά έμεινε στους εννιά βαθμούς.
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Τόμας Βατσλίκ στις δηλώσεις του στη NOVA. Ο Τσέχος τερματοφύλακας τόνισε πως είναι θετικό ότι έμεινε ίδια η βαθμολογική απόσταση ενώ αναφέρθηκε και επί προσωπικού, στο δύσκολο έργο που είχε με το να… μπει στα γάντια του Ζοσέ Σα που διαπρέπει πλέον στην Premier League.
Όσα είπε ο Βατσλίκ:
Για το ματς: «Ο βαθμός είναι καλός, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά σήμερα. Κρατάμε την απόστασή μας, είμαστε 9 βαθμούς μπροστά. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου, γιατί έλειπα για μία εβδομάδα και επέστρεψα σύντομα. Γενικότερα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».
Για το αν έχει αυτοπεποίθηση στη θέση του: «Δεν είναι εύκολο να αντικαθιστάς έναν γκολκίπερ όπως ο Σα, που κάνει καταπληκτική δουλειά στην Premier League. Δεν είναι εύκολο να αντικαθιστάς κάποιον με κορυφαία απόδοση. Νιώθω καλύτερα, βρίσκω τον εαυτό μου, έχουμε δουλειά να κάνουμε και έχουμε μεγάλους στόχους».
Για τα συνεχόμενα ματς: «Φυσικά, συνηθίσαμε να παίζουμε κάθε 3-4 μέρες, βρίσκουμε ρυθμό, είχαμε κάποια ματς που αναβλήθηκαν λόγω covid, λόγω χιονιού. Θα είναι καλύτερο για εμάς να παίζουμε συνέχεια, το δείξαμε στο πρώτο μέρος της σεζόν».
Για την πιο δύσκολη φάση: «Νομίζω πως η κεφαλιά του Ίνγκασον ήταν η πιο δύσκολη απόκρουση. Η μπάλα αναπηδούσε ήταν απρόβλεπτη η πορεία της. Ήταν καλό παιχνίδι, με ωραίες αποκρούσεις. Είναι ασυνήθιστο γιατί τυχαίνει να έχεις ένα σουτ και να το δεχθείς».
Πώς νιώθει αυτός που δέχεται το αυτογκόλ: «Συμβαίνει δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία. Το πιο σημαντικό ήταν η αντίδραση, που σκοράραμε αμέσως μετά. Ήταν σημαντικό που ισοφαρίσαμε και δεν πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0».
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ
- Αποτυχημένο πραξικόπημα στο Μπενίν: Η Νιγηρία συνέδραμε με στρατό για να καταστείλει την απόπειρα
- Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]
- Το Παρίσι θέλει να «εξορίσει» τα SUV και τα μεγάλα αυτοκίνητα
- Tι δώρα στέλνουν οι οικονομικοί σύμβουλοι στους πελάτες τους όταν αυτοί έχουν τα πάντα;
- Ρεάλ Μαδρίτης – Θέλτα 0-2: Ιστορικό «διπλό» για την ομάδα του Βίγκο


