Ο Τσούμπερ «πέταξε» το πέναλτι-δώρο στην ΑΕΚ (vid)
Ο Στίβεν Τσούμπερ έχασε μοναδική ευκαιρία από την άσπρη βούλα για την ΑΕΚ, μετά την «εφεύρεση» του VAR και του Μανούχου.
Η ΑΕΚ είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 9ο μόλις λεπτό του ματς με τον Βόλο, με τον Στίβεν Τσούμπερ «ξοδεύει» το πέναλτι-δώρο που πήρε η Ένωση.
Συγκεκριμένα, στο 7ο λεπτό ο Ελβετός εξτρέμ των κιτρινόμαυρων είχε μια πτώση στην περιοχή της ομάδας της Μαγνησίας μετά από μια επαφή με τον Πουρίτα, με την μπάλα ωστόσο να μην φτάνει στον μεσοεπιθετικό της Ένωσης αλλά να καταλήγει κόρνερ.
Το κόρνερ όμως δεν εκτελέστηκε ποτέ από την ΑΕΚ, μιας και ο Μανούχος κλήθηκε και το VAR να δει την επαφή του Τσούμπερ με τον Πουρίτα, σε μια φάση που και με «γυμνό» μάτι φαίνεται πως δεν υπάρχει παράβαση.
Ο Έλληνας ρέφερι πήγε να δει ο ίδιος τη φάση και αποφάσισε να κάνει… δώρο ένα πέναλτι στην ΑΕΚ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Τσούμπερ, όμως έκανε μια απογοητευτική εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι: «Ο Ρόδρι θέλει να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης»
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας (vid)
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός: Ωραία ενέργεια από τον Ζέλσον, ο Φίλης αστοχεί για λίγο (vid)
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάστιαν Παλάσιος: «Έρχομαι σε ομάδα με μεγάλη δυναμική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442