Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Νάτσης: Ακαριαίος ο θάνατος του ηθοποιού - Νέες αποκαλύψεις για το τραγικό δυστύχημα

Πάνος Νάτσης: Ακαριαίος ο θάνατος του ηθοποιού – Νέες αποκαλύψεις για το τραγικό δυστύχημα

Πριν συμβεί το τροχαίο, ο Πάνος Νάτσης είχε βρεθεί στο σπίτι της φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με παρέα τα γενέθλιά της

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραβιάστηκε το στοπ, με τη μηχανή να χτυπάι στην αριστερή πλευρά του φορτηγού που κινούταν επί της Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης εκτοξεύτηκε στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Το κινητό του ηθοποιού έγινε θρύψαλα και οι Αρχές αναγκάστηκαν να καλέσουν στο σταθερό τους οικείους του για να τους ανακοινώσουν τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Πριν συμβεί το τροχαίο, ο Πάνος Νάτσης είχε βρεθεί στο σπίτι της φίλης του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με παρέα τα γενέθλιά της.

Το MEGA και η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκαν στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος με τις αρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής προκειμένου να δουν αν φορούσε κράνος ο άτυχος ηθοποιός.

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος

Ο θάνατος του Πάνου Νάτση βύθισε σε θλίψη τους συναδέλφους του. Μεταξύ αυτών και η Ντόρα Μακρυγιάννη, στενή συνεργάτης του και φίλη, με την οποία είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα». Η ηθοποιός ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της και να μην την καλέσουν για δηλώσεις.

«Τόσο αγαπητό παιδί, τόσο δοτικό παιδί. Ένα παιδί με τόσο καθαρή ψυχή, τόσο ωραίος συνάδερφος, τόσο νέος. Είμαστε μουδιασμένοι. Είμαστε στα τηλέφωνα ο ένας με τον άλλον. Κάπως ακόμα δεν το χωράει και το μυαλό μας. Δεν θέλω να τον χαιρετίσω, ούτε και να πω τίποτα δεν θέλω» είπε ο Θανάσης Αλευράς.

«Έχω χάσει τα λόγια μου, έχω χάσει τα πόδια μου. Κρίμα, κρίμα, κρίμα… Πάντα ευδιάθετος και πάντα χαμογελαστός. Ένας εξαιρετικός συνεργάτης, πλακατζής. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θεός έψαχνε καλή παρέα μάλλον εκεί στον παράδεισο…», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως έφυγε τόσο νωρίς ο ηθοποιός.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή, ξέρετε… Θέλω να πω μόνο ότι μόνο όσοι έχουν γνωρίσει αυτό το φως αυτού του παιδιού. Ένα φωτεινό παιδί, είναι ένα φωτεινό πλάσμα» είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Έσκιζε από ζωντάνια, από ζωή, από ταλέντο! Ο δρόμος μπροστά του ήταν αναοικτός, είχε πολύ δρόμο μπροστά του» είπε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Σοκαρισμένος είναι και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος χαρακτήρισε τον ηθοποιό ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

«Έφυγε πολύ αναπάντεχα και ξαφνικά. Ένας νέος άνθρωπος, καλός συνάδελφος, ένα χαμογελαστό παιδί με χιούμορ, με αμεσότητα, με ευγένεια και πολλά όνειρα. Τώρα έρχονται στη μνήμη διάφορες στιγμές, διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα και όταν τα θυμάμαι μέσα από το πρίσμα «ποτέ ξανά»… Ποτέ ξανά δεν θα μάθεις τα νέα του, ποτέ ξανά δεν θα ξανασυνεργαστείς… Όλες αυτές οι στιγμές αποκτούν μία άλλη διάσταση και σε βάζουν σε σκέψη, γιατί τότε ήταν απλά η ρουτίνα», είπε η Ταμίλα Κουλίεβα, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Πάνο Νάτση στη σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

Απαρηγόρητη η σύντροφος του Πάνου Νάτση

Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε συγκλονισμένος για τον θάνατο του ηθοποιού. Όπως είπε, την είδηση την έμαθε από τη σύντροφο του ηθοποιού, την Διονυσία, η οποία είναι απαρηγόρητη μετά τον χαμό του Πάνου Νάτση.

«Το έμαθα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Τα παιδιά ετοιμάζονταν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και να παντρευτούν μέσα στο 2022. Έκλαιγε, τη φώναξαν για αναγνώριση στο νοσοκομείο. Κρίμα, κρίμα, κρίμα…», είπε ο τραγουδιστής.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024