Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ: Έστειλε στην Αργεντινή ιατρικό τιμ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντίας

Λίβερπουλ: Έστειλε στην Αργεντινή ιατρικό τιμ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ντίας

Η Λίβερπουλ, στην προσπάθειά της να επισπεύσει τη μεταγραφή του Λουίς Ντίας από την Πόρτο, έστειλε ιατρική ομάδα στην Αργεντινή, όπου βρίσκεται ο κολομβιανός επιθετικός με την εθνική του ομάδα

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σε όλα με την Πόρτο για την απόκτηση του Λουίς Ντίας, και όπως όλα δείχνουν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, θα ενισχυθεί σημαντικά στη γραμμή κρούσης.

Οι Κόκκινοι ωστόσο, θέλοντας να επισπεύσουν τις διαδικασίες, αποφάσισαν να στείλουν στην Αργεντινή, όπου βρίσκεται ο κολομβιανός μεσοεπιθετικός με την εθνική του ομάδα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ιατρικό τιμ, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ιατρικοί έλεγχοι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Και αυτό διότι η Κολομβία, η οποία γνώρισε τα ξημερώματα του Σαββάτου την ήττα από το Περού (0-1) , θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη (2/2) την Αργεντινή.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κόκκινοι, που έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τους όρους με τον 25χρονο, θα προσφέρουν στους Δράκους το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο είναι μικρότερο από τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 80 εκατομμυρίων που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ντίας με την Πόρτο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024