
DWTS – «Χόρεψα για εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν αυτούς που ήθελαν»
Ο Στέφανος Δημουλάς σε μία χορογραφία που συγκλόνισε με το ηχηρό της μήνυμα
Ο Στέφανος Δημουλάς χόρεψε μία πρωτότυπη χορογραφία ειδικά φτιαγμένη για το DWTS, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία, από το μύθο του Δαίδαλου και του Ίκαρου και εκτελεσμένη με νεοκλασικό χορό.
«Απόψε χόρεψα για όλους εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν»
«Αυτό το σόου μου έμαθε τόσα πολλά. Απόψε χόρεψα για όλους εκείνους που ντράπηκαν να ερωτευτούν αυτούς πoυ ήθελαν, που ντράπηκαν να αγαπήσουν αυτούς που ήθελαν γιατί η κοινωνία μας σταματά από πολλά πράγματα. Αυτούς που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα τελευταία 40 χρόνια έπειτα από δύο πανδημίες που μας χτύπησαν, το Aids και τον κοροναϊό, που έχασαν την ψυχή τους χωρίς να έχουν τους ανθρώπους τους που αγαπούσαν πραγματικά δίπλα τους. Αυτούς που τραυματίστηκαν και σταμάτησαν κατά ένα κακό χρονικό διάστημα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».
- «Το ΕΣΥ κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση», λέει ο Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς στη Λέρο, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ
- Πυκνώνουν οι αιχμηρές παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ – Νέα ερώτηση Χρυσομάλλη προς την κυβέρνηση
- Εγκεφαλικά νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – «Ποιος θα φέρει το μωρό πίσω;» λέει η μητέρα
- Βουλή: Παραπομπή Κυριαζίδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με απόφαση Κακλαμάνη
- Usher: Σάλος μετά από αποπομπή θαυμάστριας από συναυλία του – Η απάντησή της
- Αλ. Τσίπρας: «Σχέδιο Αριστοτέλης» για ένα «νέο κοινωνικό συμβόλαιο» με την Τοπική Αυτοδιοίκηση – «Σχεδιάζουμε την Ελλάδα από κάτω προς τα πάνω»







