Υπόκλιση από Σωκράτη: «Η ανανέωση του Μαρτίνς, δείχνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται ευρωπαϊκά»
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς, αποθέωσε τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ υποκλίθηκε στον τρόπο λειτουργίας του Ολυμπιακού
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μένει στο λιμάνι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μια μέρα μετά την υπογραφή της ανανέωσης του Μαρτίνς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση των Πειραιωτών να συνεχίσουν με τον Πορτογάλο και υποστήριξε ότι είναι μια κίνηση που δείχνει τους μεγάλους στόχους που έχει ο σύλλογος για να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και τα επόμενα χρόνια.
Ο Έλληνας στόπερ τόνισε ακόμη πως με το συγκεκριμένο προπονητή ο Ολυμπιακός μεγάλωσε, παίζει καλό ποδόσφαιρο και φυσικά κατακτάει τίτλους, ενώ υποκλίθηκε στη διοίκηση για τον τρόπο σκέψης με γνώμονα το μέλλον.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:
«Για να είναι ο συγκεκριμένος προπονητής τόσο καιρό στην ομάδα δείχνει πως έχει κάνει έργο, έχει κατακτήσει τίτλους και έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Ο Ολυμπιακός μεγάλωσε ως ομάδα, το ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δείχνει πως έχει αλλάξει τρόπο σκέψης, έχει δικό του τρόπο, σκέφτεται διαφορετικά, δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες, πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται μόνο τους τίτλους, έχει ανοίξει την σκέψη του για το μέλλον.
Η ανανέωση αυτή δείχνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται πλέον ως ευρωπαϊκή ομάδα», τόνισε ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.