Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάρκας: Στην λίστα της Γκέτερμποργκ για άντι-Ανέστης

Μπάρκας: Στην λίστα της Γκέτερμποργκ για άντι-Ανέστης

Ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Γκέτερμποργκ για την διαδοχή του Γιάννη Ανέστη

Ο Βασίλης Μπάρκας συνεχίζει να μην βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου στην Σέλτικ, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας κίπερ δεσμεύεται με τους «κέλτες» μέχρι το 2024.

Το προηγούενο διάστημα ο Μπάρκας βρέθηκε πολύ κοντά, στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως το συγκεκριμένο deal δεν προχώρησε. Ωστόσο όπως φαίνεται μια νέα ομάδα προστέθηκε στους υποψήφιους «μνηστήρες» για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρουν τα σουηδικά δημοσιεύματα η ομάδα της Γκέτερμποργκ έχει βάλει στο στόχαστρο την περίπτωση του 27χρονου τερματοφύλακα. Την εστία του σουηδικού συλλόγου υπερασπιζόταν τις τελευταίες τρεις σεζόν ο Γιάννης Ανέστης, με την Γκέτερμποργκ από ότι φαίνεται να βλέπει τον αντικαστάτη του Έλληνα τερματοφύλακα στο πρόσωπου του Βασίλη Μπάρκα.

Έπειτα από την φυγή του Γιάννη Ανέστη τον Δεκέμβριο, ο σκανδιναβικός σύλλογος έμεινε μόνο με ένα τερματοφύλακα στο ρόστερ του, τον 19χρονο Άνταμ Μπενέντικτσον ο οποίος αγωνίστηκε στα τελευταία ματς της περσινής σεζόν.

Ο Μίκαελ Στόρε τον πιστεύει για διεκδικητή βασικής θέσης, αλλά προς το παρόν χρειάζεται τουλάχιστον άλλον έναν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δεν φαίνεται να είναι προχωρημένες. Μπορεί το πρωτάθλημα να αρχίζει τον Απρίλιο και το κύπελλο στα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της Γκέτεμποργκ αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα και ο άλλοτε τεχνικός του Πανιωνίου θέλει να τελειώσει η υπόθεση τερματοφύλακα όσο πιο άμεσα γίνεται.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024