
Θανάσης Μπέλλος – «Άσε με ήσυχο, ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι τον εαυτό μου»
Ο πρώην παίκτης του «Survivor», Θανάσης Μπέλλος, επέστρεψε στην Αθήνα, όπου η υποδοχή ήταν πρωτοφανής!
Ο Θανάσης Μπέλλος μίλησε -με κάποιον εκνευρισμό- και στους δημοσιογράφους, κάτι που δε συνηθίζεται για τους παίκτες του ριάλιτι.
Ο πρώην παίκτης του Survivor άφησε τους ανθρώπους της παραγωγής, θέλοντας να αγκαλιάσει το παιδί του και ήταν ο πρώτος παίκτης που αψήφησε τους κανονισμούς και μίλησε στους δημοσιογράφους. Ο ίδιος αν και είχε εκνευρισμό απαντούσε στις ερωτήσεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα, ο Θανάσης Μπέλλος εκνευρίστηκε με τους ανθρώπους της παραγωγής που τον κρατούσαν από τα χέρια όταν ο παίκτης του ριάλιτι αναζητούσε τον γιο του στο αεροδρόμιο. «Άσε με ήσυχο, ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι τον εαυτό μου. Θέλω να δω το γιο μου και τη γυναίκα μου» είπε εκνευρισμένος.
Δείτε το βίντεο
- Μαρούσι: «Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου» –
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας ο πρωθυπουργός της θεωρίας των δύο άκρων
- Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος
- Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)
- Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του
- Πάνος Βλάχος: Τι μήνυμα θέλει να στείλει με το «Άλμπουμ Φωτογραφικά» που μόλις κυκλοφόρησε

