Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάση εργασίας των ειδικευόμενων ιατρών τη Δευτέρα στο Παίδων Αγ. Σοφία

Στάση εργασίας των ειδικευόμενων ιατρών τη Δευτέρα στο Παίδων Αγ. Σοφία

Οι ειδικευόμενοι ιατροί πραγματοποιούν τη Δευτέρα στάση εργασίας στο νοσοκομείο και συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο

Τη διαβεβαίωση ότι το εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» θα στελεχωθεί από ιδιώτες και εθελοντές ιατρούς έλαβαν οι ειδικευόμενοι ιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» ωστόσο όπως ενημερώθηκαν πρέπει να πάνε κανονικά στο εμβολιαστικό κέντρο.

Σε ανακοίνωσή τους μιλούν για κοροϊδία καθώς ενώ υπάρχει καινούργια απόφαση, δέχονται πιέσεις να στελεχώσουν το Mega εμβολιαστικό Προμηθέας.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιούν τη Δευτέρα στάση εργασίας στο νοσοκομείο και συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο.

Απαιτούν να μη γίνει καμία μετακίνηση παιδιάτρου από τα νοσοκομεία και να προχωρήσει άμεσα η στελέχωση του εμβολιαστικών δομών με μόνιμο προσωπικό στα πλαίσιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Αναλυτικά την ανακοίνωσή του αναφέρουν:

«Στο νοσοκομείο μας υπήρξε από νωρίς το πρωί επικοινωνία με το γραφείο της διοίκησης που μας διαβεβαίωσε προφορικά ότι αυτό ισχύει και ότι δεν θα μετακινηθούν ειδικευόμενοι ιατροί», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση ιατρών.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως και συγκεκριμένα το μεσημέρι, ενημερωθήκαμε από την προϊσταμένη προσωπικού ότι αυτό δεν ισχύει, ότι πρέπει να πάμε κανονικά στο εμβολιαστικό κέντρο χωρίς να μας αναφέρει καν μέχρι πότε. Αμέσως κινητοποιηθήκαμε και μαζευτήκαμε στην πύλη του νοσοκομείου μας , όπου ήρθαν και συνάδελφοι μας από το Π.& Α. Κυριακού.

Στη συνέχεια σε διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε στον διοικητή του νοσοκομείου μας ανέφερε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία ανάκληση απόφασης για την μετακίνηση του προσωπικού και επανέλαβε ότι πρέπει να προχωρήσει κανονικά η στελέχωση του εμβολιαστικού, με άγνωστο χρονικό ορίζοντα.

Εμείς ως ειδικευόμενοι ιατροί Παιδιατρικής γνωστοποιήσαμε στον διοικήτη τις προθέσεις μας ότι την Δευτέρα 31/01 12-3μμ θα προχωρήσουμε κανονικά σε στάση εργασίας και σε όποια άλλη κινητοποίηση αποφασίσουμε το επόμενο διάστημα, ότι διαφωνούμε και συνεχίζουμε να μην δίνουμε ονόματα συνάδελφων.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι στο Π.&Α. Κυριακού οι ειδικευόμενοι ιατροί Παιδιατρικής , με τη στήριξη της διεύθυνσης των κλινικών τους, επίσης δεν δίνουν ονόματα για να στελεχωθεί το εμβολιαστικό κέντρο.

Είναι αν μην τι άλλο κοροϊδία , ενώ υπάρχει καινούργια απόφαση , να συνεχίζουν να μας πιέζουν να στελεχώσουμε το mega εμβολιαστικό Προμηθέας ενώ τους έχουμε ενημερώσει ότι δεν μπορούν καν να βγουν τα προγράμματα εφημέρευσης των κλινικών μας και του εμβολιαστικού κέντρου στο νοσοκομείο μας»

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024