
Έπιασε το αγόρι της να την απατά και για να τον εκδικηθεί του πέταξε από το μπαλκόνι το Playstation 5
Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά όταν μάθει ότι τον έχουν απατήσει. Κάποιοι βάζουν τα κλάματα, κάποιοι νευριάζουν και κάποιοι πετάνε από το μπαλκόνι το Playstation 5.
Ο νεαρός που μένει στην Ατλάντα μαζί με τη φίλη του, τον τελευταίο καιρό τα είχε κάνει θάλασσα. Έδινε συνέχεια και όχι άδικα, αφορμές στη συμβία του που πλέον είχε καταλάβει ότι την απατούσε.
Στις αρχές κατάφερε να τη γλιτώσει με ένα «δεν είναι αυτό που νομίζεις αγάπη μου», αλλά τις επόμενες φορές η κοπέλα ξύπνησε και απηύδησε με τα παραστρατήματα του. Και τότε αποφάσισε να τον εκδικηθεί.
@noraisnotavailable This is CRAZY!!! ? but ME TOO GIRL!!!!!! #GOOFF @mednight1998 ♬ original sound – Nora
Τον «τσάκισε»
Περίμενε λοιπόν το βράδυ όπου ο «ατακτούλης» φίλος της θα επέστρεφε από τη δουλειά και τότε, τον έκανε να το μετανιώσει. Άρχισε να πετάει από το μπαλκόνι τα πράγματα του.
Αυτό θα μπορούσε να μην τον πληγώσει. Όμως όταν έπιασε το Playstation 5, που το αγόρι της έπαιζε συνέχεια. Εκείνο πάγωσε. Σαν σε όνειρο, σαν σε αργή κίνηση το έβλεπε να διαγράφει την πορεία του στον αέρα, να προσγειώνεται στο δρόμο και να γίνεται χίλια κομμάτια.
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
- Καιρός: Κυριακή και Δευτέρα η μεγαλύτερη θερμική επιβάρυνση – Η τάση για Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέχρι το τέλος του μήνα
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα




