
Κακοκαιρία στην Κωνσταντινούπολη: Ξεσπά ο τουρκικός Τύπος – «Ο Έλληνας γκιαούρης έδωσε 2.000 ευρώ»
Σφοδρά «πυρά» του τουρκικού Τύπου κατά του κρατικού μηχανισμού με... αναφορές στην Ελλάδα
Πρώτο θέμα στα πρωτοσέλιδα του τουρκικού Τύπου είναι η κακοκαιρία που πλήττει και την Τουρκία. Η πυκνή χιονόπτωση στην Κωνσταντινούπολη και ο εγκλωβισμός των ανθρώπων επί ώρες στους δρόμους και στο αεροδρόμιο απασχολεί τις εφημερίδες.
Ακόμη και οι φιλο-κυβερνητικές εφημερίδες καταγγέλλουν τον κρατικό και δημοτικό μηχανισμό για τη μη έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sigmalive.com, εντύπωση προκαλεί στον τουρκικό Τύπο η αποζημίωση 2.000 ευρώ που δίνεται στους οδηγούς της Αττικής Οδού, αντιπαραβάλλοντας την απόφαση της Αθήνας με την έλλειψη κοινωνικού κράτους στην Τουρκία.
Hurriyet – 17 ώρες εφιάλτης
Η Κωνσταντινούπολη αιχμάλωτη του χιονιού επί 17 ώρες
Τουρκιγέ – Μέγα χωριό
Η Κωνσταντινούπολη κλείδωσε για μία ημέρα – Στην 14η πόλη του κόσμου, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν.
Γενί Σαφάκ
Η Κωνσταντινούπολη δεν μπόρεσε να πάει σπίτι της
Μιλιέτ – Μέγα πόλη – Μέγα Χάος
Η Κωνσταντινούπολη δεν πέρασε τις εξετάσεις χιονιού
Γκαζίαντέπ Χαμπερλέρ (τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα)
Δείτε τον Έλληνα γκιαούρη: 2.000 ευρώ αποζημίωση στους καθηλωμένους από το χιόνι οδηγούς
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιμέτωποι με διώξεις Σκρέκας, Μπουκώρος, Σενετάκης και Παπακώστα – Να υποβαθμίσει το θέμα επιχειρεί το Μαξίμου
- «Σ’ αγαπώ έντονα» – Η Ζακλίν Λαμπά ήταν ερωτευμένη με τη Φρίντα Κάλο και παντρεμένη με τον Αντρέ Μπρετόν
- Τέταρτη σύλληψη για τη δολοφονική επίθεση στην Βάγια Νέστορα
- Αγγλία – Αργεντινή: Οι παίκτες της Αλμπισελέστε βρήκαν το παγούρι του Πικφορντ με τις σημειώσεις για τα πέναλτι (vid)
- Παχυσαρκία: Σε 15 ημέρες η λύση για τα φάρμακα, λέει η κυβέρνηση
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 66χρονος για τη φωτιά στο φράγμα Θέρμης




