Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παγκράτι: Σύντομα η αποκατάσταση στο αγωγό αερίου

Παγκράτι: Σύντομα η αποκατάσταση στο αγωγό αερίου

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα όλα ξεκίνησαν όταν προκλήθηκε τρύπα σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ

Καμία ανησυχία για τις πολυκατοικίες στο Παγκράτι δεν εμπνέει η διαρροή φυσικού αερίου που διαπιστώθηκε σε αγωγό στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πύρρου και Αινείου.

Αμεσα δόθηκε εντολή από την Πυροσβεστική να απομακρυνθούν από την περιοχή όσοι πολίτες βρίσκονται σε ακτίνα 50 μέτρων, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φιλολάου από το ύψος της οδού Φρύνης καθώς και στον οδό Ιλιάδος από το ύψος της οδού Φρύνης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα όλα ξεκίνησαν όταν προκλήθηκε τρύπα σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Από το νερό που ανάβλυζε προκλήθηκε οπή στον αγωγό αερίου της περιοχής, η οποία ωστόσο αποτελεί μία διαχειρίσιμη βλάβη.

Στο σημείο βρίσκονται τα αρμόδια συνεργεία και εκτιμάται μάλιστα πως η αποκατάσταση θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο ώρες.

Προληπτικά στο σημείο βρίσκονται πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής και 15 πυροσβέστες, οι οποίοι είναι  σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους φορείς.

Η εκκένωση δε των πολυκατοικιών έγινε για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, καθώς συνεργεία τόσο της ΕΥΔΑΠ όσο και της ΕΔΑ βρίσκονται στο σημείο και έχουν κλείσει τις παροχές έτσι ώστε να προχωρήσει η επισκευή των αγωγών.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024