Κοροναϊός: Δείτε live την ενημέρωση για την πανδημία
Όπως κάθε Πέμπτη στις 18:00, έτσι και σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον κοροναϊό στην Ελλάδα
Με τον υπουργό Υγείας να ανακοινώνει μερική άρση των περιορισμών για τον κοροναϊό και τα κρούσματα να έχουν σταθεροποιηθεί σε αριθμούς κάτω από τις 20.000, πραγματοποιείται ακόμα μια ενημέρωση για τον φονικό ιό στην Ελλάδα.
Όπως κάθε Πέμπτη στις 18:00, έτσι και σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον κοροναϊό στην Ελλάδα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).