
Διχογνωμία στην επιτροπή για το ποια μέτρα πρέπει να αρθούν
Η συνεδρίαση μετατράπηκε σε θρίλερ..
Συνεδρίαση – θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης με την επιτροπή των ειδικών να εξετάζει την άρση των μέτρων για τον κοροναϊό.
Κι αν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απόφαση για άρση των μέτρων στην εστίαση και επιστροφή της μουσικής στα καταστήματα ήταν σχεδόν ομόφωνη, υπάρχουν ακόμα κάποια… αγκάθια.
Συγκεκριμένα, οι Ειδικοί εισηγήθηκαν τόσο την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση, όσο και ελεύθερο ωράριο σε εστίαση και διασκέδαση. Υπενθυμίζεται ότι με τα υπάρχοντα μέτρα η εστίαση κατεβάζει ρολά τα μεσάνυχτα, ενώ απαγορεύεται η μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Ωστόσο, η μεγαλύτερη «τριβή» μεταξύ των ειδικών της επιτροπή φαίνεται να εντοπίζεται στην πληρότητα των γηπέδων. Το σενάριο που δείχνει να προκρίνεται είναι η αύξηση της πληρότητας στο 50%, από 10% που είναι σήμερα, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί που αντιδρούν.
Αυτός είναι κι ο λόγος που η συνεδρίαση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ενώ είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχουν ανακοινώσεις σήμερα.
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου




