Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μεντβέντεφ αντίπαλος του Τσιτσιπά (3-2 σετ)

Ο Μεντβέντεφ αντίπαλος του Τσιτσιπά (3-2 σετ)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, με μια μυθική ανατροπή επικράτησε με 3-2 σετ του Αλιασίμ και θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στους «4» του Αustralian Open.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, μετά από μια επική ανατροπή επικράτησε με 3-2 σετ του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Australian Open που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/1).

Ο Ρώσος τενίστας επικράτησε με 3-2 σετ  (7-6, 6-3, 6-7, 5-7, 4-6) σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια περίπου 4 ώρες και 40 λεπτά και θα βρεθεί στο δρόμο του Έλληνα πρωταθλητή προς τον τελικό του Αustralian Open.

Η αναμέτρηση του Στέφανου με τον Ρώσο θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), ανάλογα με το πότε θα τελειώσει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ναδάλ και Μπερετίνι. H πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμμαρισμένη περίπου για τις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, όποτε αυτό σημαίνει πως ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ θα αρχίσει περίπου στις 10:30 το πρωί.

Ο Τσιτσιπάς με τον Μεντβέντεφ έχουν βρεθεί αντίπαλοι άλλες 8 φορές στο παρελθόν, με τον Ρώσο να προηγείται με 6-2 στις νίκες.  Η πρώτη νίκη του Ρώσου ήταν στο Μαϊάμι, ενώ άλλη μια νίκη του Ρώσου στο US Open την ίδια χρονιά και μία στην Βασιλεία.

Το 2019 σε Μονακό και Σανγκάη ο Μεντβέντεφ έκανε το 5-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια με τον Τσιτσιπά να παίρνει την πρώτη νίκη στο ATP Finals την ίδια χρονιά. Το 2021 ήταν οι τελευταίες τους δύο συναντήσεις με τον Μεντβέντεφ να κερδίζει στον ημιτελικό του Australian Open και τον Στέφανο να παίρνει ρεβάνς στον προημιτελικό του Roland Garros.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024