
Καταγγελία στο MEGA: «Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα – Ανάβουμε κεριά για να ζεστάνουμε τα χέρια μας»
Είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου καταγγέλλει κάτοικος Παιανίας
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα μίλησε η κ. Δήμητρα, κάτοικος Αγίας Μαρίνας Παιανίας, η οποία παραμένει εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα, και όταν μάλιστα στο σπίτι της υπάρχει μωρό αλλά και ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας.
«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας.
Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει το δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου.
Μέχρι εχτές το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος», είπε η κ. Δήμητρα.
«Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα. Στο δήμο Παιανίας δε σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε η ίδια.
- Θεσσαλονίκη: Πήγε με αλυσοπρίονο έξω από το σπίτι 49χρονου για να λύσει τις διαφορές του – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Η Μέριλιν Μονρόε του Άντι Γουόρχολ δεν ήταν ένα πρόσωπο, αλλά δεκάδες
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Εν αναμονή της αύξησης των επιτοκίων απο την EKT
- Ο Λίβανος επιβεβαιώνει την συμφωνία παύσης των επιθέσεων της Χεζμπολάχ
- Τραυλού: H ναυτιλία είναι η αόρατη εγγυήτρια δύναμη της καθημερινής μας διαβίωσης

