Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά γνωστή καφετέρια

Πάτρα: Καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά γνωστή καφετέρια

Στάχτη και αποκαΐδια η γνωστή καφετέρια

Σκηνές «αποκάλυψης» τα ξημερώματα της Τρίτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα, όταν το το νεοκλασικό κτίριο που λειτουργούσε γνωστό καφέ – εστιατόριο παραδόθηκε στις φλόγες.

Της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, προηγήθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες, έκρηξη και δευτερόλεπτα μετά ξεπήδησαν οι φλόγες. Ακολούθησαν διαδοχικές εκρήξεις – τουλάχιστον 10 , σύμφωνα με περιοίκους – από τις φιάλες υγραερίου που υπήρχαν στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος με τη φωτιά να λαμβάνει γρήγορα διαστάσεις.

Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια και προκλήθηκαν ζημιές σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Κανάρη.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες το γνωστό στέκι των Πατρινών καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το σενάριο του εμπρησμού από πρόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή, όπως πληροφορείται η «Π», από τους ανακριτικούς υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών. Από τα μέχρι τώρα ευρήματα φαίνεται πως η φωτιά προκλήθηκε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και σε συνδυασμό με τα συλλεχθέντα στοιχεία εκτιμάται πως υπήρξε παρέμβαση εξωγενούς παράγοντα.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024