Λεωφόρος Συγγρού: Δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία
«Αν δεν ήταν γενική αργία θα θρηνούσαμε 100 νεκρούς»
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού, η οποία ήταν κλειστή εδώ και 13 ώρες, λόγω της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε κτίριο και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ηλικιωμένου άνδρα, καθώς και εκτεταμένες ζημιές σε άλλα κτίρια και σπίτια σε απόσταση ακόμα και 200 μέτρων.
- Διαβάστε επίσης: Νέο συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας
Τελικά, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία στις 21:00.
Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με τον αρχηγό της Ελληνιής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης για αυτοψία αλλά και για να δοθεί η απαραίτητη καθοδήγηση στα συνεργεία.
Στο πλαίσιο αυτό, με δεδομένο πως αύριο, είναι η πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την κακοκαιρία, δόθηκαν οδηγίες προκειμένου οι έρευνες που γίνονται στο σημείο να επιταχυνθούν και η λεωφόρος Συγγρού να δοθεί άμεσα σε κυκλοφορία, κάτι που έγινε στις 21:00.
- Διαβάστε επίσης: Τι προκάλεσε την έκρηξη;
«Αν δεν ήταν γενική αργία θα θρηνούσαμε 100 νεκρούς»
Πηγές της ΕΛ.ΑΣ, σχολιάζοντας το μέγεθος της έκρηξης, έλεγαν ουσιαστικά ότι ήμασταν τυχεροί που σήμερα ήταν αργία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Εάν η έκρηξη είχε σημειωθεί σε ώρα αιχμής, θα θρηνούσαμε πάνω από 100 νεκρούς, εκτιμούν.
«Γλιτώσαμε από θαύμα» λένε χαρακτηριστικά.
- Καλαμπάκα: Νεκρά δύο αδέλφια από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας
- Πούτιν: Νέα επικοινωνία με Τραμπ – Επικύρωσε αμφιλεγόμενο νόμο σε σχέση με τις αποφάσεις ξένων δικαστηρίων
- Ψάχνεται για σουτέρ η ΑΕΚ – Ενδιαφέρεται για τον Ματ Τόμας
- Όλο και περισσότεροι άνδρες ζητούν από τις γυναίκες pegging στο σεξ, σύμφωνα με το Feeld
- Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος για την υπόθεση ενδοοικογενειακής απειλής
- «Η ψυχή μου μού ζήτησε να το κάνω»: Ο ήρωας του Μπόνταϊ μιλά για τις δραματικές στιγμές της επίθεσης