
Χάνει κι άλλο αστέρι της η Αταλάντα πριν τον Ολυμπιακό: Συμφώνησε με τη Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ντουβάν Ζαπάτα και το μόνο που απομένει είναι το «ναι» της Αταλάντα.
Μία αρκετά διαφορετική Αταλάντα από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ενδέχεται να αντιμετωπίσει σε μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός για το Europa League. Μετά τον Ρόμπιν Γκοσένς που οδεύει προς την Ίντερ, η ομάδα του Μπέργκαμο είναι πολύ πιθανό να χάσει ακόμη ένα αστέρι της αφού ο Ντουβάν Ζαπάτα έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νιούκαστλ!
Αυτό αναφέρει η κολομβιανή «El Tiempo» και αναπαράγουν τις τελευταίες ώρες και κορυφαία βρετανικά Μέσα. Μάλιστα τονίζεται πως ο 30χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε 125.000 ευρώ ανά εβδομάδα ενώ η προσφορά στην Αταλάντα έχει φτάσει στα 44 εκατ. ευρώ.
Ακόμη δεν έχει υπάρξει θετική απάντηση από πλευράς Ιταλών όμως θεωρείται πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο και ο ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023 να αποχωρήσει άμεσα. Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό πλήγμα για την αντίπαλο των Πειραιωτών που θα χάσει μία από τις σημαντικότερες μονάδες της κι ενώ θυμίζουμε πως βρίσκεται εκτός ομάδας και ο Γιόσιπ Ίλισιτς λόγω της «μάχης» που δίνει για ακόμη μία φορά με την κατάθλιψη.
O Ζαπάτα βρίσκεται στο Μπέργκαμο από το καλοκαίρι του 2018 και φέτος μετρά 22 εμφανίσεις με 12 γκολ κι επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Κολομβίας, με την οποία έχει καταγράψει συνολικά 34 εμφανίσεις με 4 γκολ, από το 2017 όταν και κλήθηκε για πρώτη φορά.
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
