Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AEK: MLS καλεί… Τάνκοβιτς

AEK: MLS καλεί… Τάνκοβιτς

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, αρκετές ομάδες του MLS ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σουηδού – Μία από αυτές είναι η Κολόμπους – Στο κόλπο πάντα και η Μπεσίκτας.

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό τις τελευταίες ώρες να μπλέκουν τον Σουηδό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ με ομάδες από το MLS.

Εκτός από την Μπεσίκτας, που καλοβλέπει την περίπτωση του Σκανδιναβού εξτρέμ της Ενωσης, έχουν μπει πλέον στο κόλπο για την απόκτησή του αρκετοί σύλλογοι από την Αμερική. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μια από τις ομάδες που έχει στη μεταγραφική της λίστα τον άσο της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να κινηθεί τις επόμενες ημέρες για τη μεταγραφή του είναι η Κολόμπους.

Η ίδια ομάδα είχε ενδιαφερθεί για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς και το καλοκαίρι του 2019, όταν έπαιζε την Χάμαρμπι και μάλιστα είχε κάνει κρούση στην σουηδική ομάδα για την απόκτησή του. Τότε είχε προσφέρει 1 εκατ. ευρώ, αλλά η απάντηση που είχε πάρει από τους ανθρώπους της Χάμαρμπι ήταν αρνητική και δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον Σουηδό μεσοεπιθετικό.

Δυόμιση χρόνια μετά ο Τάνκοβιτς παραμένει στη μεταγραφική της λίστα και όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, δεν αποκλείεται να κινηθεί εκ νέου για την απόκτησή του, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι ο Σκανδιναβός άσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη. Ο 26χρονος φέτος έχει μόλις 9 συμμετοχές, με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ σε 385 λεπτά.

Η ΑΕΚ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιό του με την Ενωση είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024