Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελπίδα: Οργή Πολάκη για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στο «Σωτηρία» - Ούτε τους νεκρούς δεν μετέφεραν

Ελπίδα: Οργή Πολάκη για τις τριτοκοσμικές συνθήκες στο «Σωτηρία» – Ούτε τους νεκρούς δεν μετέφεραν

«Πολλοί νεκροί παραμένουν στα κρεβάτια τους γιατί δεν μπορούν να μεταφερθούν ούτε στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης, σημειώνοντας πως «η διοίκηση κι οι άλλες υπηρεσίες, νοσηλευτική και ιατρική είναι άφαντες».

Την τραγική κατάσταση και τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικράτησαν στο Νοσοκομείο «Σωτηρία», ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας, λόγω της κακοκαιρίας καταγγέλει με ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Επικαλούμενος επιβεβαιωμένες πληροφορίες από εργαζόμενους στο νοσοκομείο, περιγράφει τραγικές καταστάσεις μιλώντας για «κυβερνητική αναλγησία».

«Πολλοί νεκροί παραμένουν στα κρεβάτια τους γιατί δεν μπορούν να μεταφερθούν ούτε στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου. Η διοίκηση κι οι άλλες υπηρεσίες, νοσηλευτική και ιατρική είναι άφαντες. Η Ειδική Μονάδα Λοιμώξεων Αναπνευστικού που νοσηλεύει ασθενείς με Covid έμεινε πολλές ώρες χωρίς οξυγόνο με ότι αυτό συνεπάγεται…» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Πολάκης, παραθέτοντας και φωτογραφίες.

Και ενώ συμβάλει στην ανάδειξη των κακώς κειμένων και πιέζει για την αναζήτηση ευθυνών που ίσως κοστίσουν ζωές, ως οφείλει να κάνει μια σοβαρή και ουσιαστική αντιπολίτευση, η γνωστή επωδός των αναρτήσεων του, «φανταστείτε να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση…» κατεβάζει απότομα το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης με ύφος και συγκρίσεις που δεν αρμόζουν στην Αριστέρα.

Οι σοβαρές καταγγελίες

Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης, «επιβεβαιωμένες πληροφορίες από εργαζόμενους στο Γ. Νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» αναφέρουν τα εξής τραγικά. Από χθες το μεσημέρι μέχρι και τώρα…:

1. Δεν έχει μοιραστεί φαγητό στους ασθενείς και στους εφημερεύοντες γιατρούς

2. Οι δρόμοι μεταξύ των κτιρίων του “ΣΩΤΗΡΙΑ” είναι ακόμα κλειστοί και οι ασθενείς δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο κτήριο για οποιαδήποτε εξέταση ή θεραπεία

3. Πολλοί νεκροί παραμένουν στα κρεβάτια τους γιατί δεν μπορούν να μεταφερθούν ούτε στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου

4. Η διοίκηση κι οι άλλες υπηρεσίες, νοσηλευτική και ιατρική είναι άφαντες. Η κεντρική θέρμανση είναι off σε διάφορες κλινικές

5. Το νοσηλευτικό προσωπικό κάνει δύο έως τρεις βάρδιες συνεχόμενες

6. Η Ειδική Μονάδα Λοιμώξεων Αναπνευστικού που νοσηλεύει ασθενείς με Covid έμεινε πολλές ώρες χωρίς οξυγόνο με ότι αυτό συνεπάγεται…

Εννοείται πως αναβλήθηκαν και όλα τα χειρουργεία!!

Υ.Γ.: Η κυβερνητική αναλγησία και η τραγικότητα των καταγγελλομένων είναι τεράστια και δεν είναι ώρα για υποθέσεις…, αλλά φανταστείτε να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, τι όργιο παραπληροφόρησης και κοινωνικού δηλητηρίου θα διοχέτευαν οι «άριστοι» του Μητσοτάκη και τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια!

Δείτε τις φωτογραφίες, είναι η διαδρομή από το ΤΕΠ προς την είσοδο του Χειρουργικού Τομέα και τού εμβολιαστικού κέντρου (μπλε τέντα)

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024