Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ραφήνα - Καθάριζαν τους ίδιους δρόμους Δήμος και Περιφέρεια;

Ραφήνα – Καθάριζαν τους ίδιους δρόμους Δήμος και Περιφέρεια;

Ο δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Βασιλόπουλος υποστηρίζει πως ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου συνέδραμε στο έργο της Περιφέρειας και σε δρόμους δικής της αρμοδιότητας αντί σε δρόμους αρμοδιότητας του Δήμου στη Ραφήνα

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανακοίνωση που ακολουθεί και δείχνει – εφόσον φυσικά ισχύει – πόσο εύκολα υπάρχει αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων μεταξύ Δήμων και Περιφερειών. Διαβάστε τι υποστηρίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου:

«Σε εποχούμενη περιπολία του στην Λεωφόρο Μαραθώνος και Λεωφόρο Φλέμινγκ, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξής «Δύναμη Ανάπτυξης», Ανδρέας Βασιλόπουλος διαπίστωσε ότι τόσο η λεωφόρος Μαραθώνος, όσο και η λεωφόρος Φλέμινγκ στη Ραφήνα, που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας είναι βατές, καθώς ανά τακτά διαστήματα περνούν εκχιονιστικά

Αντιθέτως, οι δρόμοι αρμοδιότητας Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, προς Περιβολάκια, Καλλιτεχνούπολη, Ντράφι, Διώνη, είναι δύσκολα προσπελάσιμες.

Απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο, ο οποίος επαίρεται στη σελίδα του στο FB ότι άνοιξε την λεωφόρο Μαραθώνος έως το ύψος της Αγίας Βαρβάρας,  ο κος Βασιλόπουλος επισημαίνει:

«Κε Μπουρνούς δώστε την ενέργειά σας στους δρόμους αρμοδιότητάς σας, ώστε να μπορούν να μετακινηθούν όσοι κάτοικοι των ορεινών περιοχών έχουν ανάγκη και αφήστε τις κεντρικές λεωφόρους σ’ αυτούς που έχουν την ευθύνη τους, δηλ. την Περιφέρεια. Όταν ανοίξετε τους δρόμους του Δήμου μας, βοηθήστε και το έργο του κου Πατούλη».

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024