
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: 62χρονος εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό υπέστη έμφραγμα
Όσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερες καταγγελίες των εγκλωβισμένων στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» βλέπουν το φως
Στο νοσοκομείο, ευτυχώς σε σταθερή κατάσταση, βρίσκεται 62χρονος οδηγός που υπέστη έμφραγμα εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»
Ο άνδρας βρισκόταν από το πρωί στην Αττική Οδό μέσα στο αυτοκίνητό του. Μετά τις πρώτες ενοχλήσεις ξεκίνησε με τα πόδια να φτάσει μέχρι κάποια έξοδο για να τον παραλάβει ασθενοφόρο αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο.
Τον 62χρονο κατάφεραν να σώσουν πεζοπόροι στρατιώτες, οι οποίοι τον μετέφεραν μέχρι το σημείο όπου βρισκόταν το ΕΚΑΒ.
Τηλεφώνησε στις 17.00 για βοήθεια – Έφτασε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα
«Ήταν από τις 11 το πρωί στην Αττική Οδό χωρίς καμία βοήθεια. Μετά τις 11 το βράδυ μεταφέρθηκε. Ένιωσε δυσφορία και έπαθε προκάρδιο άλγος. Όλη την νύχτα ήταν σε παρακολούθηση και μεταφέρθηκε στο μονάδα εμφραγμάτων».
Ο ίδιος εξήγησε ότι ο αδερφός του δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας από όσο γνωρίζει Άφησε το αυτοκίνητο εκεί και προσπάθησε να διαφύγει. Ένιωθε πιθανότατα δυσφορία και εντός του αυτοκινήτου. Περπάτησε ένα χιλιόμετρο. Δεν υπήρχε καμία βοήθεια.
Μέσω της αδερφής μου που είναι γιατρός τον βοήθησε η Πολιτική Προστασία και μέλη του Στρατού. Μετά τις 5 το απόγευμα ζήτησε βοήθεια πρώτη φορά και έφτασε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα».
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά
