Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, η επιστροφή

Ολυμπιακός: Μπουχαλάκης, η επιστροφή

Ο Μπουχαλάκης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς.

Με νέα όπλα στη φαρέτρα του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς οι Χένρι Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κόπα Αφρικα και επιστρέφουν στον Ρέντη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη και να τεθούν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι της Τούμπας (30/1). Για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά διαθέσιμος όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο διεθνής μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, στην προπόνηση της Δευτέρας (24/1) ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος χαφ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται στην αποστολή των Πειραιωτών που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονικη.

Το εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην αρχική 11άδα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Εάν προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, χωρίς να αντιμετωπίσει ενοχλήσεις, τότε δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να μπει σε σκέψεις να τον ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν και είναι δύσκολο, καθώς απείχε από τις προπονήσεις 25 ημέρες…

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024