Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φορτούνης επέστρεψε με την ελπίδα!

Ο Φορτούνης επέστρεψε με την ελπίδα!

Πρώτη προπόνηση στο Ρέντη για τον Έλληνα άσο που μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα της ομάδας – Δύο με τρεις εβδομάδες χρειάζεται για να μπει δυνατά

Η μέρα που περίμενε μήνες ο Κώστας Φορτούνης έφτασε καθώς για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό το περασμένο καλοκαίρι μπήκε ξανά στις προπονήσεις της ομάδας κάνοντας μέρος του προγράμματος. Ο Έλληνας άσος θα μπαίνει σταδιακά όλο και περισσότερο στο πρόγραμμα της ομάδας, κάνοντας αυτό το διάστημα έντονο πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Χρήστο Μουρίκη.

Η επιστροφή του Φορτούνη στο Ρέντη για προπόνηση με την ομάδα μετά από 6,5 μήνες και τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο (ρήξη χιαστού) στο φιλικό με την Βόλφσμπεργκερ, φέρνει ξανά την ελπίδα στον Ολυμπιακό για μια πολύ σημαντική προσθήκη. Ο Φορτούνης άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως έλειψε πάρα πολύ από την ομάδα, ειδικά τη φετινή σεζόν που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Για να δούμε βεβαίως τον Φορτούνη να αγωνίζεται θα χρειαστεί να περάσει ακόμη αρκετός καιρός. Υπολογίζεται πως αν πάνε όλα κατ’ ευχήν ο άσος των πρωταθλητής θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε 2-3 εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη στο Καραισκάκη εκεί όπου ο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές στο βασικό σχήμα από την στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στη διάθεση του Μαρτίνς αναμένεται να τεθεί από την Τετάρτη και ο Ονιεκούρου που επιστρέφει από το Κόπα Άφρικα ενώ στο Ρέντη περιμένουν να μάθουν αν θα επιστρέψουν άμεσα Αγκιμπού και Κούντε που αγωνίζονται οι εθνικές τους ομάδες απόψε στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τους τραυματίες ο Μπουχαλάκης «τρέχει» για να προλάβει την Τούμπα ενώ Μανωλάς και Παπασταθόπουλος είναι έτοιμοι για τα ματς που ακολουθούν με τον Μαρτίνς να τους ετοιμάζει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024