Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Προπόνηση σε δύο γκρουπ

Άρης: Προπόνηση σε δύο γκρουπ

Όσοι παίκτες του Άρη αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Άκης Μάντζιος χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ στην πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης. Ακόμα, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα πρόβληματα τραυματισμών τους οι Ντένις και Κουέστα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και μετάβασης, καθώς και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ντένις να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (26/01, 20:00), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (2η Αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας επιστρέφει ο Ντάνιελ Μαντσίνι (εξέτισε την ποινή του), ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστραλίας».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024