Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη ταλαιπωρία για Γιαννίκη και παίκτες της ΑΕΚ

Απίστευτη ταλαιπωρία για Γιαννίκη και παίκτες της ΑΕΚ

Στα Σπάτα θα διανυκτερεύσει ο Αργύρης Γιαννίκης, ενώ μπάχαλο επικρατεί με παίκτες της ΑΕΚ σε ξενοδοχείο.

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ ελέω… Ελπίδας.

Ο χιονιάς που επελαύνει σε ολόκληρη την Αττική έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στους «κιτρινόμαυρους», που ψάχνουν τρόπους για ασφαλή διανυκτέρευση.

Μετά από τέσσερις ώρες αναμονής και αφού άφησαν τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό, πέντε παίκτες της ΑΕΚ, καθώς και μέλη του σταφ έφτασαν στο ξενοδοχείο «Holiday Inn». Ωστόσο, η κατάσταση είναι δραματική και εκεί, καθώς δεν υπάρχει ούτε… καρέκλα. Παρά τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων»,  γίνεται πανικός στο ξενοδοχείο και δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα δωμάτιο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους παίκτες και τα μέλη του σταφ, αλλά δεν υπάρχει τρόπος για να απεγκλωβιστούν από εκεί.

Παράλληλα, όσοι έμειναν Σπατα και δεν ξεκίνησαν από εκεί από τη μια γλύτωσαν αυτή την ταλαιπωρία, αλλά θα διανυκτερεύσουν στο προπονητικό κέντρο, αφού δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν.

Στα Σπατα είναι περίπου δέκα μέλη της ομάδας, ανάμεσα στους οποίους ο Γιαννίκης, ο βοηθός του και ο Δημητριαδης. Στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης βρίσκεται και ένας εκ των βοηθών του Κορομηλά ο οποιος μοιράζει κουβέρτες από αυτές που έχει η ομάδα στους αγώνες και απόψε θα διανυκτερεύσουν εκεί.

Τραγική η κατάσταση στην ΑΕΚ, με την ομάδα να έχει χωριστεί στα… δύο και το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα να λειτουργεί για πρώτη φοράς ως νυχτερινό κατάλυμα.

Ούτε ρεύμα στα Σπάτα

Δεν έχει τέλος των μαρτύριο των ανθρώπων της ΑΕΚ στα Σπάτα αφού εδώ και λίγη ώρα είδαν να κόβεται και το ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας.

Παραμένει άγνωστο εάν υπάρχουν γεννήτριες στο προπονητικό κέντρο, κάτι που φαντάζει αρκετά πιθανό ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από θέμα εξοπλισμού, φαγητού και εγκαταστάσεων, τα αποκλεισμένα μέλη της Ένωσης είναι καλυμμένα.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024