
Survivor: Βαρύ το κλίμα στους Διάσημους – Ποιον έβγαλαν πρώτο υποψήφιο
Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν ξανά αναγκάστηκαν να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο
Διάσημοι και Μαχητές μπήκαν το βράδυ της Κυριακής (23/1) στον στίβο μάχης και διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους με φόντο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.
Έχοντας κάνει δύο φορές ανατροπή κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, οι Κόκκινοι δεν κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με σκορ 8 – 10.
Με το αποτέλεσμα αυτό οι παίκτες δήλωσαν στενοχωρημένοι και προβληματισμένοι.
«Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. γιατί είναι αυτός ο πόντος που θέλεις οπωσδήποτε να κερδίσεις για την ομάδα. Θέλω να ευελπιστώ ότι, παρά την ήττα, θα καταφέρουμε να συσπειρωθούμε», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.
Από την μεριά της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προέβλεψε πως αυτή η ήττα θα φέρει ξανά προβλήματα στην ομάδα της.
Στο συμβούλιο του νησιού λοιπόν, οι Διάσημοι ψήφισαν για το ποιος θα είναι υποψήφιος αυτός την εβδομάδα.
Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός αυτός είναι ο Θανάσης Βισκαδουράκης με 5 ψήφους έναντι 4 που συγκέντρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Δείτε την ανακοίνωση του παρουσιαστή
- Ιράν: Διαψεύδονται οι φήμες ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος, Μασούντ Πεζεσκιάν
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Το πατρίδα της τηγανητής πατάτας έχει πρόβλημα – Παράγει πάρα πολλές πατάτες και δεν μπορεί να τις πουλήσει
- Στο ΠΑΓΝΗ παιδί που έπεσε σε γκρεμό 11 μέτρων
- Η Ευρώπη απαγορεύει συναυλίες, αλλά το κοινό «ψηφίζει» Κάνιε Γουέστ
- Ιράν: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ συνεχίζονται


