Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάιλι: «Υπήρξε ασυνεννοησία στο θέμα του Τζόκοβιτς»

Τάιλι: «Υπήρξε ασυνεννοησία στο θέμα του Τζόκοβιτς»

Ο διευθυντής του Australian Open Κρεγκ Τάιλι, σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι υπήρξε ασυνεννοησία στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο διευθυντής των αγώνων του Australian Open και CEO της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας, Κρεγκ Τάιλι, πήρε θέση για όσα διαδραματίστηκαν στην Μελβούρνη όσον αφορά το θέμα το Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κρεγκ Τάιλι, σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε καλή επικοινωνία ανάμεσα στην ομοσπονδία και την ομοσπονδιακή Κυβέρνηση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν όλα αυτά τα προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την απέλαση του Σέρβου τενίστα, και το στερήθηκε το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κρεγκ Τάιλι: 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πολλά τα επίπεδα επικοινωνίας που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι θα είχαμε μια δύσκολη περίοδο και γι’ αυτό υπήρχε μεγάλη αντίφαση και πολυπλοκότητα με τις πληροφορίες που έβγαιναν προς τα έξω».

«Δεν πιστεύω ότι θα μας μηνύσει. Θα υπάρξουν πολλές αναφορές και πληροφορίες, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο τουρνουά και θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια σπουδαία διοργάνωση.

Προφανώς και τέθηκε εκτός του φετινού τουρνουά, όμως πιστεύω πως η επιδίωξή του είναι να παίξει του χρόνου. Στο τέλος της ημέρας είναι το Νο1 του κόσμου και λατρεύει το Australian Open».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024