Τρεις ημέρες πριν τα είχαν πει για τους «16» του Copa Del Rey, με την Βασίλισσα να παίρνει την πρόκριση δια πυρός και σιδηρού. Αυτή την φορά φαίνεται πως η Ρεάλ δεν πήρε το μάθημα της και σε απάνενατι σε έναν εξαιρετικό Μπογέ, υπέπεσε σε… γκέλα ολκής αφήνοντας δύο βαθμούς στην κούρσα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ είχε ένα γκολ κι έβγαλε και μια ασίστ για την ομάδα του, η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει και τρία πέναλτι. Το πρώτο ήρθε στο 33′, όταν διαιτητής και VAR αγνόησαν επιθετικό φάουλ του Τόνι Κρόος και καταλόγισαν πέναλτι σε ανατροπή του Βινίσιους, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά σούταρε άουτ.

Στο 42′ ήταν το πρώτο χτύπημα του Μπογέ ο οποίος εκμεταλλέυτηκε την ωραία σέντρα του και με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι «μερέγκες» κέρδισαν νέο πέναλτι στο 2ο ημίχρονο, σε ανατροπή του Εντέν Αζάρ, ωστόσο ο διαιτητής είδε τη φάση σε video και θεώρησε ότι ο Βέλγος άρχισε να πέφτει πριν από το μαρκάρισμα.

Τα κενά στην άμυνα της Ρεάλ ήταν μεγάλα όσο πέρναγε η ώρα με τον Μπογέ στο 76′ αυτή την φορά να παίρνει τον ρόλο του δημιουργού και να «σερβίρει» το 2-0 στον Μίγια στο 76′. Ωστόσο κάπου εκεί η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έδειξε το μέταλλο της. Ο Μόντριτς μειώσε σε 2-1 από την άσπρη βούλα σε χέρι του σκόρερ Μίγια, με τον Μιλιτάο στις καθυστερήσεις να σώζει τον βαθμό για την Ρεάλ.