
«Ντου» των ανθρώπων της ΑΕΚ σε Γκορτζίλα: «Πες μας τι δεν είδες»
Έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΚ στον Γκορτζίλα στο ημίχρονο.
Ο Βασίλης Δημητριάδης μπορεί να μη βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ, μιας και έχει τέσσερις κίτρινες κάρτες και βλέπει το ματς από το μπουθ, ωστόσο αυτό δεν… πτόησε τους υπόλοιπους ανθρώπους του πάγκου της «Ενωσης» να την… πέσουν στον Γκορτζίλα.
Με τη λήξη του ημιχρόνου άνθρωποι της «Ένωσης» έπεσαν πάνω στον Έλληνα διαιτητή και τον πήγαν… καροτσάκι μέχρι τα αποδυτήρια. Ζητούσαν κόκκινη κάρτα στον Κουλούρη στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ διαμαρτύρονταν και για ένα πέσιμο του Μάνταλου μέσα στην περιοχή, για το οποίο η ΑΕΚ πήρε θέση και μέσω facebook.
«Πες μας τι δεν είδες! Πες μας γιατί αυτό δεν είναι κόκκινη» είναι αυτά που έλεγαν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον Έλληνα διαιτητή.
- Μητσοτάκης σε Μακρόν: Η κορωνίδα των συμφωνιών Ελλάδας – Γαλλίας είναι οι δεσμεύσεις αμοιβαίας συνδρομής
- Καιρός: Πιθανή ψυχρή εισβολή στις αρχές Μαΐου δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα – Οι περιοχές
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Γλαβίνας: Το ΠΑΣΟΚ έχει εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας
- Ο Τι Τζέι Σορτς αναδείχθηκε MVP του play in (pic)
- Σαρλίζ Θερόν: Απόλυτη επιζήσασα – Ρισκάρει τα πάντα, επιβιώνει, προκαλεί ίλιγγο στο Μανχάταν
- Θεσσαλονίκη: Μέσα σε λίγες ώρες βεβαιώθηκαν από την Τροχαία 793 παραβάσεις