Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μασούρας: «Να κάνουμε τον σταυρό μας να σκοράρω συνέχεια»

Μασούρας: «Να κάνουμε τον σταυρό μας να σκοράρω συνέχεια»

Ο Γιώργος Μασούρας σχολίασε το γεγονός πως τα γκολ του συνοδεύονται και από νίκες του Ολυμπιακού κι ευχήθηκε να σκοράρει συνέχεια.

Ο Γιώργος Μασούρας άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά το ματς στάθηκε στο γεγονός πως τα γκολ του συνοδεύονται κι από επιτυχίες της ομάδας. Ο διεθνής άσος έδωσε και το σύνθημα για τη συνέχεια, με τη ρεβάνς κόντρα στον Παναιτωλικό και το ντέρμπι στην Τούμπα.

Όσα είπε ο Μασούρας στη NOVA:

«Όταν ο Ολυμπιακός μπαίνει στην χρονιά με δύο ισοπαλίες, είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει άμεσα. Συζητήσαμε μεταξύ μας και παίξαμε σήμερα με αυτό τον στόχο. Τα καταφέραμε και πλέον κοιτάμε μπροστά. Θέλουμε να τελειώνουμε τα ματς νωρίτερα, γιατί δεν πρέπει να δίνουμε ελπίδες στους αντιπάλους μας».

Για το ότι όταν σκοράρει ο Ολυμπιακός δεν χάνει: «Τότε να κάνουμε τον σταυρό μας να σκοράρω συνέχεια. Αυτό που μετράει είναι να κερδίζει η ομάδα και αν αυτό συνοδεύεται με τέρμα μου, τότε όλα καλά».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας: «Πρέπει να πάρουμε αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε ώστε να φτάσουμε στους στόχους μας. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι που μπορεί να μην είσαι καλός και να σκοράρεις ή το αντίθετο. Άπαντες ξέρουν την αξία μου και με στηρίζουν σε όλες τις στιγμές μου».

Για τη φάση του γκολ του: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Να εξαντλούμε την κάθε πιθανότητα να σκοράρουμε. Ο αμυντικός έκανε λάθος, το εκμεταλλεύτηκα και σημείωσα το γκολ».

Για τη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έρχεται: «Δεν πρόκειται να επιλέξουμε ματς. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους μας και θα τους κυνηγήσουμε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024