Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στηρίζει τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - «Περνάει εφιαλτικές μέρες»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στηρίζει τον Αλέξανδρο Κοψιάλη – «Περνάει εφιαλτικές μέρες»

Με instagram το γνωστό μοντέλο εξέφρασε την οργή του για τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο influencer.

Στο στόχαστρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός influencer δέχεται επίθεση με αφορμή like που έκανε σε ομοφοβικά σχόλια.

Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του και τους φίλους του που τον στηρίζουν. Μία εξ αυτών είναι και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μάλιστα, το μοντέλο τις προηγούμενες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τοποθετήθηκε ανοιχτά και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο Κοψιάλης και η οικογένεια του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εξομολογήθηκε ότι τον γνωρίζει από τα πρώτα του κιόλας βήματα και ξέρει πόσο καλός άνθρωπος είναι.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν λέω ψέματα… Σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα και όταν απέκτησε αρκετά δεν τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά. Κάνει πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει… Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα βγω να σταυρώσω τους βιαστές».

Το ξέσπασμά της όμως, όπως η ίδια ενημέρωσε, προκύπτει και από ένα οικογενειακό της θέμα καθώς η γιαγιά βρίσκεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση κι εκείνη είναι διαρκώς στο πλευρό της.

Δείτε παρακάτω όσα είπε

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024