Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Λαμίας - Ηταν εμβολιασμένος

Κοροναϊός: Πέθανε ο αντιδήμαρχος Λαμίας – Ηταν εμβολιασμένος

Ο Θανάσης Αργύρης έγινε γνωστός όμως μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά στελέχη του ιστορικού ΑΣ Λαμία κι άλλων αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων.

Πέθανε από κοροναϊό μετά από δύο μήνες άνισης μάχης με τον φονικό ιό ο αντιδήμαρχος Λαμιέων Θανάσης Αργύρης σε ηλικία 62 ετών.

Επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση από θέση ευθύνης, με τελευταία την ανάληψη καθηκόντων τον περασμένο Νοέμβριο ως αντιδήμαρχος Λαμιέων, αρμόδιου για θέματα πρωτογενούς τομέα (αγροτικής ανάπτυξης, κτηνοτροφίας, αλιείας) και φυσικών Καταστροφών στη Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου.

Σε όλη τη Φθιώτιδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έγινε γνωστός όμως μέσω του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά στελέχη του ιστορικού ΑΣ Λαμία κι άλλων αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων. Υπηρέτησε και ως προπονητής αναπτυξιακών τμημάτων σε πολύ δύσκολες εποχές.

Δυστυχώς στο τέλος Νοεμβρίου, σύμφωνα με το LamiaReport, νόσησε σοβαρά από κορονοϊό αν και εμβολιασμένος και στις 28/11 διασωληνώθηκε και εισήχθη λίγο αργότερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας. Έδωσε άνισο αγώνα και στις 8 Δεκεμβρίου αρνητικοποιήθηκε, χωρίς όμως η κατάστασή του να επιτρέπει μετακίνησή του από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για αυτό και μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ.

Η είδηση του θανάτου του Θανάση Αργύρη έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική Κοινωνία καθώς επρόκειτο για πολύ αγαπητό άνθρωπο.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024