
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – Σε ετοιμότητα οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.
Σε εγρήγορση βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα»
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ελευθέριου Οικονόμου, του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη και του διοικητή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ταξίαρχου Σπυρίδωνα Λάσκου.
Κατά τη διάρκεια της, επιβεβαιώθηκε το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του υπουργείου και σε συνεννόηση με το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται σε ετοιμότητα για το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα, ενώ τον επιχειρησιακό συντονισμό των ενεργειών έχει ο υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου.
- Πόσο κοστίζει πραγματικά η ασφάλεια αυτοκινήτου;
- «Ο Στάνλεϊ ήταν η μεγαλύτερη ντίβα» – Ο Τούτσι απαντά στο αστείο της Αν Χάθαγουεϊ
- Μια αμήχανη κυβέρνηση καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης
- Ο Λίβανος ζητεί να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στις συνομιλίες με το Ισραήλ στις ΗΠΑ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/4): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-ΖΑΟΝ στο βόλεϊ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο χάντμπολ
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» στην Αττική – Επιδεινώνει την κατάσταση η βροχή





