Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποινική δίωξη σε παίκτη του Survivor - Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη

Ποινική δίωξη σε παίκτη του Survivor – Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη

Ο παίκτης του Survivor κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντάς την χωρίς την θέληση της

Ποινική δίωξη κατά παίκτη του Survivor άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο αγρότης κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο παίκτης του Survivor κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντάς την χωρίς την θέληση της.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, φέρεται να επέμεινε, ασκώντας βία πάνω της προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του, ωστόσο το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της όπου και διηγήθηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Αρνείται τις κατηγορίες

«Είναι απορίας άξιο» είπε στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» η Ιουλία Αγγελακοπούλου, η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον παίκτη του ριάλιτι, και τόνισε πως ο εντολέας της αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

«Ο εντολέας μου μού ζήτησε να δηλώσω έναντι όλων ότι μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας και σε όποιον διαδίδει ψεύδη για το πρόσωπό του. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία μία ομάδας εφήβων. Ο εντολέας μου, εν όψει της συμμετοχής του στο παιχνίδι, προπονούταν παραπλεύρως της πλατείας, όπου υπάρχουν εκεί σκαλοπάτια κι έκανε εκεί προπόνηση, ανεβοκατεβαίνοντας τα σκαλοπάτια» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την ίδια «οι έφηβοι χρονομετρούσαν την προσπάθειά του και σε αυτή την ομάδα εντάχθηκε και η μηνύτρια. Μόλις τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνηση, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε από κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα. Η καταγγέλλουσα προθυμοποιήθηκε να το κάνει και για τον λόγο αυτό, κατευθύνθηκαν σε παγκάκια 55 μέτρα από τα παιδιά, με πλήρη επαφή των παιδιών κι όσων βρίσκονταν στην πλατεία».

«Του άσκησε τις πιέσεις αρχικά στο πίσω μέρος του σώματος, στην πλάτη, μετά στο μπροστινό μέρος και με δική της πρωτοβουλία τον αγκάλιασε. Ο εντολέας μου δεν ήθελε να δώσει συνέχεια σε αυτό, σηκώθηκε, εκείνη παρέμεινε πάνω του κι εκείνος τη μετέφερε και την εναπόθεσε κάτω. Της είχε ευχαριστώ και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Αυτή αποχώρησε, ο ίδιος έμεινε με τα παιδιά συζητώντας και μετά αποχώρησε κι αυτός».

Η κ. Αγγελακοπούλου δήλωσε πως η ίδια, ως γυναίκα, δεν θα υπερασπιζόταν ποτέ έναν άντρα που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ιδιαίτερα ανήλικης, εάν είχε και την παραμικρή υποψία ότι έλαβε χώρα ένα τέτοιο γεγονός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024