Άγιος Δημήτριος: Έχασαν 6χρονο από νηπιαγωγείο και τον βρήκαν περαστικοί
Συνελήφθησαν η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μια νηπιαγωγός
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ένα αγοράκι 6 ετών διέφυγε της προσοχή των εκπαιδευτικών, βγήκε από το νηπιαγωγείο όπου βρισκόταν, εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα από περαστικούς και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Όταν ο πατέρας του εξάχρονου παιδιού έφτασε στο νηπιαγωγείο να παραλάβει το παιδί του, ενημερώθηκε πως ο γιος του δεν βρισκόταν εκεί. Ανήσυχος, ο πατέρας του παιδιού κάλεσε την αστυνομία.
Ευτυχώς, περαστικοί που αντίκρισαν τον εξάχρονο να περιφέρεται μόνος και αβοήθητος δεν αδιαφόρησαν και μετέφεραν το παιδάκι στο αστυνομικό τμήμα. Ο πατέρας του παιδιού ενημερώθηκε σχετικά και πήγε στο Τμήμα να παραλάβει τον γιο του.
Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου και μια ακόμη νηπιαγωγός συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
- Οι «άνθρωποι-ρομπότ» κερδίζουν τους επενδυτές
- Γουατεμάλα: Σε «κατάσταση πολιορκίας» κηρύχθηκε η χώρα μετά τις δολοφονίες αστυνομικών από συμμορίες
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

