Αντέλ: Με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την αναβολή των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας
Σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media ανέφερε ότι λυπάται και τόνισε ότι το σόου της δεν είναι έτοιμο, καθώς το συνεργείο της νοσεί έχει κοροναϊό.
Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Αντέλ ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να επαναπρογραμματίσει όλες τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας.
Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβαλε το νέο πρόγραμμα συναυλιών της στο «The Colosseum» στο ξενοδοχείο «Caesars Palace», μόλις 24 ώρες πριν από το βράδυ της πρεμιέρας.
Οι παραστάσεις θα επαναπρογραμματιστούν
Στο βίντεό της, με δάκρυα στα μάτια ανέφερε: «Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο».
Επίσης, ανέφερε ότι ντρέπεται και διευκρίνισε ότι όλες οι παραστάσεις που αναβάλλονται λόγω «καθυστερήσεων και της Covid-19» θα επαναπρογραμματιστούν.
«Το 50% του συνεργείου και της ομάδας μου νοσούν από Covid-19 και ήταν αδύνατο να ολοκληρώσω την παράσταση. Έχω στεναχωρηθεί, ντρέπομαι – λυπάμαι που είναι τελευταία στιγμή, ήμασταν ξύπνιοι για πάνω από 30 ώρες προσπαθώντας να βρούμε τι θα κάνουμε και ο χρόνος τελείωσε», είπε κλαίγοντας η τραγουδίστρια και υποσχέθηκε πως όσες συναυλίες αναβληθούν θα επαναπρογραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Το πρόγραμμα συναυλιών «Las Vegas Weekends with Adele» ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και η τραγουδίστρια επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τις 16 Απριλίου 2022.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Super League: Το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές προωθήσεις – Ρήγμα στη Ζαπορίζια, εξόντωση εφεδρειών του Κιέβου (χάρτης)






