
Κοροναϊός – Ξεπέρασε τον κίνδυνο η 13χρονη από την Κέρκυρα
Αρχικά, η 13χρονη διακομίσθηκε από το νοσοκομείο της Κέρκυρας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εκεί, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και ακολούθησε αεροδιακομιδή της στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.
Χαμόγελα ανακούφισης για την 13χρονη από την Κέρκυρα που «έδινε μάχη» για την ζωή της στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού έχοντας προσβληθεί από κοροναϊό.
Το κορίτσι αποσωληνώθηκε και εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Δεν είχε εμβολιαστεί
Η 13χρονη διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων από το Νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα ενώ δεν είχε εμβολιαστεί.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων χρειάστηκε να διασωληνωθεί και ακολούθησε στις 28/12, αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων, στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.
- Σπουδαίο επίτευγμα από τον Λουίς Ενρίκε: Μπήκε στο κλαμπ προπονητών με τα περισσότερα Champions League (vids)
- Περιπέτεια για τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο – Ένιωσε αδιαθεσία την ώρα της Λειτουργίας στην Καλαμαριά
- Τσουκαλάς: Έχουμε μια κυβέρνηση που κυβερνά αγκαλιά με τα συμφέροντα προς όφελος της ολιγαρχίας
- Κάσος: Σεισμός 3,5 βαθμών Ρίχτερ το μεσημέρι της Κυριακής
- Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό πόλο
- Η Τζένιφερ Λόπεζ τολμά ένα στράπλες φόρεμα Versace του 2004 και αφήνεται στην οπτική ψευδαίσθηση

